La veritat

Prou de incultura

Espero que no tothom sigui així

Posted by carmdu a Dimarts,27 Novembre, 2007

Aquesta entrada, es per demostrar que no soc mort per una banda, i d’altra banda per comentar que sent defensor del software lliure em fa llàstima que el cas que ara explicaré.

Ja fa temps que seguia un blog (Linux Interruptus, Un usuario de Windows probando Linux) que em va semblar interesant perque anava explicant les seves primeres proves amb un sistema gnu/linux mitjançant màquina virtual.

Va arribar el dia en que es va atrevir a fer una instal·lació dual amb vista ultim. i es quan va cambiar la cosa.

Doncs com no li va sortir tot a la primera, va llençar la tovallola i es va possar a criticar a linux, amb tots els tópics.

Jo també vaig tenir problemes fa temps, amb l’audio d’una tarja de só integrada d’una placa asus abans que va sortir els controladors alsa. Vaig patir amb la compra del meu portàtil Toshiba Satellite M30X de fà gairabé 3 anys perqué era incapaç d’instal·lar una distro perquè es bloquejava, doncs vaig investigar una mica, i només havia de desabilitar la PCMCIA perqué el kernels 2.4 i els primers 2.6 donaven problemes amb aquesta PCMCIA peró aixó es cosa del passat i ara no hi ha problema. Vaig tenir problemes amb l’acceleració 3D de la tarja ATI Radeon 9600 i ja està solucionat (Em funciona amb els drivers lliures i tot).

Jo vull dir que no s’ha de plegar tan ràpid, perquè el coneixement es bó i la filosofia del programari lliure és la de la llibertat del coneixment.

Un dels objectius de la associació es ajudar a la gent que comença i els sembla tot molt difícil que després de venir o apuntar-se a la nostra llista de correu o vegi tot ben facil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: